Sydney XXL kanapé
NaN/9

Sydney XXL kanapé

919 000 HUF-tól

Délutáni henyéléshez, esti mozizáshoz vagy vasárnapi társasozáshoz mind-mind kiváló választás a tengernyi hellyel bíró Sydney XXL.

Bérelhető: 1 db
Raktáron: 1 DB
Rendelési idő: 2-3 nap
Szállítási idő: 2-3 nap
A kiválasztott termék végösszege: 919 000 HUF

Egyedi kérésed lenne? Hívj fel minket bátran és segítünk!

+36 23 418 200

Leírás:

Hidd el manapság már nem totális eretnekség elvárni egy bútortól, hogy egyszerre nézzen ki jól, legyen kényelmes, de lehessen rajta lazsálni is, ha úgy van. A Sydney XXL kanapé hibátlanul megoldja ezt a feladatot. Kétszemélyes heverőjén bármikor elnyújtózkodhattok pároddal közösen, vagy vedd be magadnak az egészet, a lényeg, hogy a bútor a pihenésed szolgálja.

Az extra méreteit annak a két dolognak köszönheti, hogy eggyel több ülés került be a sarok mellé, a másik pedig, hogy két személyes a fekvő rész. Viszont akár a Königs-Art saját gyártású kanapéinál lehetőséged van a méreteken változtatni. Ha valamelyik irányba túl hosszú vagy széles, akkor könnyűszerrel módosíthatsz az összeállításon.

A képeken látható elrendezésnek az is az előnye, hogy a 3 ülés alól egy terebélyes vendégágy nyílik, ami egy csapásra képes az egész bútort egy nagy fekvős résszé átalakítani. Közkedvelt a nagycsaládosok körében, mert ilyenkor a gyerekek nyugodtan társasozhatnak a kanapén, és mindenki eléri a játéktáblát. A nagy sarok elem tágas ágyneműtartót rejt, ahova néhány mozdulattal el tudod rejteni épp nem használt dolgaidat vagy néhány extra takaróhuzatot. 

Az otthonodban is harmóniát teremtő szövet kiválasztásához segítségedre lehet, hogy 25 féle különböző színben kapható a képen látható vízlepergető és még ráadásul macskakarmolás álló anyag. Ezen felül további kárpitok közül válogathatsz a Königs-Art Stúdió mintatermében, ha érdekelnek a további variációs lehetőségek.

A kanapé mérete: 360 cm hosszú karfákkal együtt. A sarokelem 180 centit nyúlik be a térbe, a rövidebb karfás oldalon pedig 90 cm-t. Az ülőfelület 62 cm mély és 42 cm magasan van, míg a háttámla magasság 80 centi a földtől mérve, fejtámla nélkül.

Elem lista:

NaN/1
Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2021 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT