Bútor galéria

inspirációt szeretnénk adni leendő vásárlóinknak

Ebben a menüpontban inspirációt szeretnénk adni leendő vásárlóinknak, ezért bútorainkat enteriőrökbe helyezve fotóztuk le. A fotók egy részénél a lakás stílusát saját csapatunk álmodta meg, másik része pedig elégedett vevőink szépérzékét dicséri. Ők küldték saját otthonaikról a fotókat, melyeken a tőlünk vásárolt bútorok láthatók.

Ha szeretnéd magad kifejezni és a számodra fontos motívum iránti rajongásod a felszínre hozni, akkor a hálószoba intimitása az a tér, ahol ezt a legbátrabban vállalhatod. Fontos, hogy olyan térben ébredj, amely minden reggel örömmel áraszt el Téged.
A loft stílus meghatározó stílusjegyei, a tágas terek és a nagy ablakfelületek, lehetővé teszik, hogy a fantázia szárnyra kaphasson. Egy olyan nappali, ahol nem a TV-hez igazítunk mindent, számtalan lehetőséget rejt, a bútoroktól kezdve a dekorációig, mindent a saját ízlésünkre formálhatunk.
Egy korábban elkészített Berlin franciaágyon kiválóan látszik, hogy a hosszú fejtámla gyakran eltakarja a hálószobában a konnektorokat. Azért, hogy ez ne jelentsen problémát a hétköznapokban, a támla szerkezetbe integrálható konnektor és kapcsoló igény szerint.
A semleges falszínek, mint a fehér, tojáshéj, bézs és még sok egyéb, mind-mind lehetőséget teremt a kreatív színhasználatra. A kanapé általában nagyobb tömeget jelent a nappaliban, amire ha egy ritka színt válsztasz, a mályvához hasonlót, akkor szabadon engedheted a képzeleted és bátran dekorálhatod a Téged körülvevő életteret.
A képen látható párosításra mondják, hogy a kontraszt teszi élővé a berendezést. Az indusztrális környezetben elhelyezett klasszikus forma páratlan hatást kelt, olyan környezetet teremt, amivel nem találkozol szembe minden utcasarkon.
Mostanság egyre inkább előtérbe kerülnek a lábakon álló kanapék. Előnye, hogy könnyebb alatta takarítani és a szűkösebb lakásokban légiesebb érzetet kölcsönöznek a nappalinak.
Egy korábbi típusú New York kanapénkon látható, hogy a letisztult falakhoz milyen jól megy egy vidám és élénk szín. Bátran lehet otthonra is a fehér falfestékhez divatos színt választani, mint a türkiz napjainkban. Az ilyen élénk színű bútorokat könnyedén lehet "öltöztetni" egy-két kiegészítő díszpárnával vagy takaróval.
Az otthonos összhatás érdekében használhatsz meleg színeket, így a nappalid egységes lesz, anélkül, hogy tolakodóvá válna. A London sarokkanapé átlagos méretben készült ebbe a családi házba, ahol szempont volt, hogy adott esetben vendégek is tudjanak rajta aludni.
Újabb bizonyíték arra, hogy a kevesebb néha több. Egy semleges uni mintás szövet, meleg drapp árnyalattal jól passzol a dekorációhoz. Főleg, ha egyedi stílusod van a kiegészítőid terén és nem szeretnéd, hogy a kanapé vegye el a fő fókuszt a szoba berendezéséről.
A letisztult formatervezéssel készülő bútorokra bármikor választhatsz egy merészebb szövet kombinációt, ahogyan a képen is láthatod. A mintát érdemes összehangolni a többi berendezési tárgyaddal, és az lehet a virág mintán túl egy modern geometriai díszítés is.
Fontos azt is átgondolnod, hogy mire használod a kanapédat a mindennapokban. Ha gyakran elheversz rajta és lábaidat kinyújtva ejtőzöl, akkor vedd figyelembe, hogy a túl sok párna zavaró lehet. Viszont, ha az összhatásnál számít neked, hogy mennyi kiegészítő van rajta akkor dekorálj csak bátran.
Az étkezőkben némileg háttérbe szorultak mostanság az étkezőpadok. Ugyanakkor, ha a konyhától csak egy pulttal szeparált étkező gyakori társasági hely, érdemes elgondolkozni rajta. A hosszú egybefüggő ülések és háttámla kényelmes alapot biztosítanak az éjszakába nyúló beszélgetésekhez és szórakozáshoz.
Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2023 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT