Bemutatkozás

Tekintsd át a cégünk történetét és ismerd meg a csapatunkat.

Königs-Art

Cégünk a nagykanizsai bútoripari tradíciókat menekítette át egy családi vállalkozás keretei közé. Sikerünk titka abban rejlik, hogy a bútorgyártó üzem és a kereskedelmi egység szoros együttműködése garantálja a vásárlói igények - akár egyéni kérések - rugalmas és a lehetőségekhez képest legteljesebb mértékben történő kielégítését.

Az elmúlt évek növekedésének következtében ma már ugyan túlléptünk a családi méreteken, de a családias hangulat és a kezdeti filozófia nem változott. Most is azon dolgozunk, hogy vevőinkkel jó kapcsolatot alakítsunk ki, hiszen bútoraink révén mi is egy kicsit családtaggá válunk otthonaikban. Hiszünk benne, hogy nem csak bútort árulunk, hanem örömöt, elégedettséget és kényelmet kínálunk vásárlóinknak.

Kézi munka és egyediség

A Königs-Art Bútor védjegye a kézi munka és az egyediség. A Königs-Art Bútor kiváló minőségű ülőgarnitúráit hazai, szakképzett munkaerő készíti, gondos odafigyeléssel.

A szépség, elegancia és a kényelem ezzel az aprólékos, figyelmes kézimunkával párosulva adja a bútorainknak azt az egyediséget, amelynek köszönhetően minden egyes darab több lesz, mint pusztán egy ülőgarnitúra a piacon található sok darab közül. Számunkra a tökéletes ülőgarnitúra kínálat kialakításához kiemelten fontos a vásárlók igényeinek kielégítése és az európai trendek követése, így akár klasszikus ülőgarnitúra, akár minimal ülőgarnitúra szerepel elképzelései között, mindenképpen érdemes ellátogatnia az üzletünkbe, ahol mindig megtalálhatók cégünk legújabb modelljei.

Az ülőgarnitúrák széles elemválasztéka - mely között ágyazható és lomtár funkcióval ellátott elemek is megtalálhatók - garantálja a termékeink praktikus, sokoldalú felhasználhatóságát, így akkor sem kell lemondania az extra funkcionalitásról, ha az Ön számára a dizájn a legfontosabb: a modeljeink mindezt egyesítik. Az egyes elemek egyedi méretben is megrendelhetők, így Ön pontosan a lakásába illő ülőgarnitúrát fogja megkapni. Az üzlet szövet választéka is a mai igényekhez igazodik: rusztikus, trendi és retro bútorszövetek közül választhatnak, melyek külön folyóméterben is megvásárolhatók.

A kezdetektől kezdve mindig is kitüntetett figyelmet fordítottunk a gyermekes családok igényeinek felmérésére és ezen vevői kör legteljesebb kiszolgálására. Ebből a célból folyamatosan nyomon követjük a legújabb fejlesztéseket és céltudatosan keressük a gyermekbarát, könnyen tisztán tartható szöveteket, textilbőröket, hogy a kisgyermekeseknek se kelljen lemondani a trendi, minőségi bútorokról.

Mintatermünkben gyermekjátszó-sarkot alakítottunk ki és szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket gyermekeikkel együtt.

Hiszünk benne, hogy a kiváló minőség nem feltétlenül méregdrága és szakképzett magyar munkaerővel a legújabb trendekhez igazodva európai minőségű bútorokat lehet előállítani.

Büszkék vagyunk arra, hogy a MAXCity első bérlőinek egyikeként mára már rengeteg törzsvásárló szereti és kelti jó hírét a magyar bútorgyártásnak.

Nagyon szeretnénk és reméljük, hogy hamarosan Ön is elégedett vásárlóinkhoz csatlakozva fog örülni új bútorának!

Csapatunk

Keressen minket bizalommal!

Königsberger József

Königsberger József

tulajdonos, cégvezető

Több mint 20 éve, 1999-ben belefogtunk személyreszabott ülőgarnitúrák gyártásába és forgalmazásába. Mindig is első volt számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért konstruktívan állunk egyedi kéréseik felé. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően kiemelkedő szolgáltatást biztosítunk minden vásárlónk részére.

Königsberger Krisztián

Königsberger Krisztián

üzletvezető

A Königs-Art Stúdió családi vállalkozás. Gyerekként ebben a világban nőttem fel, már fiatalon is ott voltam bútorkiállításokon és iskola mellett is sokat segítettem. Mostanra eljutottam arra szintre, hogy konstruktív ötletekkel segítsek Önnek a legjobb döntés meghozatalában bútorvásárlás során. Forduljon felém bizalommal!

Rósa Rita

Rósa Rita

Grafikus, lakberendező

Szívesen segítek, ha a lakberendezés során megakad a színek, anyagok, vagy a tökéletes elrendezés kiválasztásában. A mintateremben általában kedd, szerda és csütörtöki napokon talál meg.

Königsberger Dávid

Königsberger Dávid

Értékesítő

Rengeteg emberrel és problémával találkoztam már, amit mindig is igyekeztem megoldani. Bútoraink személyre szabhatóak, ezért elég sok elképzelés megoldásában segíteni tudok. Bátran keressen!

Szolgáltatásaink

Kérjük vegye igénybe szolgáltatásainkat, reméljük elégedett lesz velünk. Örömmel fogadjuk a pozitív visszajelzéseket, köszönet értük. Amennyiben úgy érzi, hogy tudnánk még javítani szolgáltatásaink színvonalán, ezt a véleményét is ossza meg velünk, igyekszünk megfogadni minden építő jellegű tanácsot.

Amennyiben bútorának házhozszállításához a Königs-Art saját csapatát választotta, úgy a bútorokat a szállítók a helyszínen díjmentesen összeszerelik, üzembe állítják azon a helyen, ahol kéri. Megmutatják a funkciós bútorok működését, beszerelik a rugókat, ágyrácsot és az ágyba helyezik a matracot, amennyiben azt is nálunk vásárolta. A bútorok lábára filcet ragasztanak, hogy az Ön parkettája ne sérülhessen a továbbiakban. A bútorok szállításához szükséges csomagolóanyagot az összeállítás után elviszik. Szállító kollégáink sok éve dolgoznak nálunk, így bármilyen – a bútor használatával kapcsolatos – kérdésére fognak tudni válaszolni. A célunk az, hogy Önnek csak annyi teendője legyen, hogy maradéktalanul élvezze az új bútor által nyújtott kényelmet.
Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h, V: 10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

Válogass számos kanapé, franciaágy és matrac között. Webshop átvételi pont.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Nyitvatartás: H-P: 12-18h, SZ: 10-16h, V: zárva

Mobil:+36 30 329 1105

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2024 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT