Sydney sarokottomán
NaN/2

Sydney sarokottomán

679 000 HUF-tól

A legsokoldalúbb kanapé, rengeteg méretvariációban, több 10 éves távlatra tervezve.

Bérelhető: Nem
Raktáron: 0 DB
Rendelési idő: 6 hét
Szállítási idő: 6 hét

Extrák:

Elrendezés: *

A kiválasztott termék végösszege: 679 000 HUF

Egyedi kérésed lenne? Hívj fel minket bátran és segítünk!

+36 23 418 200

Leírás:

A Königs-Art ügyfeleinek körében az egyik legkedveltebb kanapé a Sydney termékcsalád. Nem kell többet azzal bajlódnod, hogy a kiválasztott forma nem passzol méretben a nappalidba. A Sydney modelleket széleskörű elemválasztékból kombinálhatod össze, teret engedve a kreativitásodnak. Ennek köszönhetően megoldható a hagyományos sarok kanapékon kívül szóló vagy akár “U”-alakú kivitel is.

A formavilágát tekintve a Sydney ülőgarnitúrák remekül harmonizálnak olyan térben, ahol szükséged lehet a helytakarékos változatokra. Letisztult vonalvezetésének hála könnyen választhatsz mellé további kiegészítőket, és különösen jól mutat fa bútorok mellett.

Azokon az éjszakákon, amikor a barátaid nálad alszanak, néhány mozdulatot követően máris vendégággyá alakíthatod a bútort. Nem utolsósorban kapóra jön egy otthoni mozizás során is, amikor mindannyian fel tudjátok tenni a lábatokat és kényelmesen hátradőlhettek. A vendég takarók miatt pedig ne fájjon a fejed, a tágas ágyneműtartó még annál többet is el tud rejteni.

Új kanapé vásárlása során sarkalatos pont a megfelelő bevonóanyag kiválasztása. Hosszú távra tervezték a bútorokat a Königs-Artnál, ezért csupa olyan kárpit közül válogathatsz, amelyek 10 éves távlatban is bírják a gyűrődést. A szövetek tekinteében ma már alap elvárás, hogy vízlepergetőek és könnyen tisztíthatóak legyenek, ezt a lécet a Sydney kanapé huzatai meg is ugorják. A tapintásnak, a textilek szövésének és színeik kombinációjából kijön, hogy több száz anyag közül válogathatsz.

Elem lista:

NaN/3
Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2021 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT