A Metropol kanapénál a sasszeműek biztosan kiszúrták, hogy a karfa kialakítása különbözik London típustól.
A Metropolnál kifejezetten letisztult, lekerekített vonalvezetés a jellemző, és ez a karfa varrásmintáján is szépen meglátszik.
Kitűnő funkciói mellett remek ülőalkalmatosság az otthoni kikapcsolódáshoz.
Kitűnő funkciói mellett remek ülőalkalmatosság az otthoni kikapcsolódáshoz.
A dönthető fejtámlák segítségével egyszerűen és gyorsan komfortossá lehet varázsolni a kanapét.
Ha az a típus vagy, aki leül olvasni és másfél óra múlva már körbefeküdte a kanapét az összes lehetséges pózban…
Akkor hidd el, hogy itt mindig lesz egy újabb kis zug, fekvési lehetőség, ahol senkitől nem zavartatva elmerülhetsz a történetek csodálatos világában.
A Metropol kanapé elérhető más-más méretben és tengernyi szövet közül tudod kiválasztani a neked leginkább tetszőt.
A Königs-Art munkatársai ügyelnek arra, hogy a méret variációk közül azt válaszd ki, amelyik hibátlanul passzol a nappalidba.
Kérd könnyen tisztítható AquaClean szövettel, és nem kell többet aggódnod, hogy csúnya maradna a bútor egy átmulatott éjszaka után.
Nézd meg a Königs-Art Stúdióban a mintadarabot, tapogasd meg a szövetek ezreit és rakd össze egyedi kanapéd!

Metropol sarokottomán

1 300 000 HUF-tól

A friss trendeket követő forma mellé praktikus funkciók párosulnak, klikk ide és tudj meg többet...

Bérelhető: 0 db
Raktáron: 0 DB
Rendelési idő: 6 hét
Szállítási idő: 6 hét
A kiválasztott termék végösszege: 1 300 000 HUF

Egyedi kérésed lenne? Hívj fel minket bátran és segítünk!

+36 23 418 200

Leírás:

A Metropol termékcsalád a Londonnal megegyező alapokra és formára épül. A két kanapé közötti különbség, hogy a Metropol bútorok karfáján és hátoldalán nincsen steppelt dísztűzés. Az oldalak egybefüggő felületen kerülnek megvarrásra.

A sarokottomán bútorok esetén a kanapé hosszabb és rövidebb oldalán is le tudtok ülni háttámlának dőlve. Társas összejövetelekhez remek helyszín, partnereddel és barátaiddal kényelmesen élvezhetitek kedvenc italaitokat, miközben egymással szemben ülve beszélgettek. A Metropol kanapék sajátossága, hogy minden egyes fejtámlát szabadon tudsz állítani több, mint 10 fokozatban. Függően attól, hogy egyenes háttal ülsz, vagy kicsit jobban elheverve fekszel a nappalidban, mindig megfelelő támaszt nyújt a bútor.

Napjainkra már kifejezetten könnyű olyan szövetet választani, ami vízlepergető és ebből kifolyólag könnyen is tisztítható. Búcsút inthetsz a kávé és egyéb más makacs foltoknak, amik eddig megszabták, hogy mit csinálhatsz és mit nem a saját bútorodon. Az AquaClean szöveteknél, ha baleset történik és ráfröccsen valami a kanapé huzatára, akkor azt pár mozdulattal és egy nedves mikroszálas kendővel pillanatok alatt el tudod tüntetni. 

A nappalid pazar összhatásának eléréséhez nyújt segítséget a széles szövetválaszték. Ha megvan a méret, ami elfér nálad, már csak egy kárpitot kell választanod, ami tapintásban és színben is tetszik neked. Ehhez mintasálak tucatjai sorakoznak fel, mind különböző szövéssel és színnel, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnöd ebben a tekintetben sem. 

Ha már a méret szóba került, a Königs-Art saját készítésű termékeinél, így a Metropol családnál is, Te választhatod ki, milyen méretű elemekből álljon össze a bútor. Standard elemek kész sora segít az ideális méret összeállításában és ha valahol még mindig nem az igazi, akkor lehetőséged van egyedi gyártásra is. 

Kiegészítő funkcióként választhatsz a sarokottomán modellekhez vendégágyat, így bátran áthívhatod barátaidat egy esti bulizásra is. A hétköznapokban ráadásul használhatod lábtartóként is egy otthoni mozizáshoz. Elég csak kihúznod az ágyat, ami mindig ugyanazzal a kárpit anyaggal bevonva készül, mint a kanapé maga, és máris mindenki fel tudja dobni rá a lábát. A vendégágynemű miatt pedig ne aggódj, a sarokottomán elem alatt húzódó tárolóban temérdek hely van számukra, akár még egy-két szezonális dolgot is el tudsz rejteni.

A kanapé üléskomfortja a közepes keménységűek közé tartozik. Az ülőhabok puhább összeállításúak, amiket acél hullámrugók tartanak alulról, segítve, hogy a szivacs vissza tudjon állni eredeti formájába, miután felkeltél a kanapéról. A szövetet az ülések oldalán is végig lekárpitozzák és varrják, így hosszú távon jóval formatartóbb és kevésbé is ráncolódik.

Elem lista:

A metropol sarokottomán rendlhető méretei szériagyártásban és az egyes üléselem méretei.
A sarokelemhez csatlakoztatható 2-es és 3-as egységek méretei.
Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2023 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT