City lábtartós kanapé
NaN/15

City lábtartós kanapé

850 000 HUF-tól

Szögletes formákat előnyben részesítők figyelem! Méreteiben rugalmas és kárpit választékban gazdag a City termékcsalád, kattints ide a képekért és több infóért.

Bérelhető: 0
Raktáron: 0 DB
Rendelési idő: 6 hét
Szállítási idő: 6 hét
A kiválasztott termék végösszege: 850 000 HUF

Egyedi kérésed lenne? Hívj fel minket bátran és segítünk!

+36 23 418 200

Leírás:

A City kanapé az egyik legrégebbi motoros a Königs-Art kínálatában. A homogén szögletes formát évről-évre meg tudják újítani az újabb és újabb szövetekkel. Ahogyan a textilek változnak a trendeknek megfelelően, ugyanúgy változik vele a City kanapé is. Könnyen öltöztethető akár mintás szövettel is, remekül lehet kombinálni a háttámla párnákat eltérő színárnyalattal. 

Az ülései keményebbre hangoltak és rövidebb az ülőfelület mélysége, mint 60 cm, így mindig kellemesen támasztja a derekadat ahogyan ülsz rajta. A Königs-Art ügyfeleinek körében közkedvelt darab, mert mindenkinek leér róla a lába és otthoni munkához is kiválóan alkalmas. 

Tekintve, hogy a City termékcsalád gyökerei régre nyúlnak vissza, kiforott elemválasztékkal rendelkezik. Kompakt helyiségekbe  is kombinálható olyan méret, ami hasznosan tölti ki a rendelkezésre álló helyet. Kisebb méreteinek ellenére sem kell lemondanod a hasznos funkciókról, tehát vendégágyat és ágyneműtartót továbbra is választhatsz extra kiegészítőként. Elmondható, hogy remek a tér kihasználhatósági tulajdonsága, mindezt olyan formával, ami több stílus mentén is helytáll. 

Külön hasznos, hogyha amikor vendégágyként használod a kanapét, a hátpárnákat le tudod venni az ülőfelületről, ezzel is növelve a fekvőhely méretét. Az ágyneműtartó a nyújtott sarokelem alatt található extra tárolókapacitással látva el lakásod. Az otthoni pihenéshez hozzátartozik az is, hogy kényelmesen tudj ülni vagy feküdni a nappalidban, ezt könnyíti meg neked a City kanapé heverős sarok kialakítása.

A választható textilek mindegyike vízlepergető és könnyen tisztítható, így már nem kell amiatt görcsölnöd, hogy mi lesz ha véletlenül valami ráfröccsen a kanapéra. Ilyenkor elég egy nedves mikroszálas kendőt a kezedbe venned és pár mozdulattal tisztára törölnöd a bútort.

A City bútorok tartós használatra lettek tervezve, a vázszerkezet is ennek megfelelően került kialakításra. A belső elemeket tömör bükkfa merevíti, az ülések alatt pedig két rétegben acél hullám- és bonellrugók sorakoznak. A szivacs ennek fényében mindig könnyen visszaáll eredeti helyzetébe, emiatt kevesebbet gyűrődik a szövet és formatartó marad az ülés is.

Elem lista:

NaN/1
Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2021 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT