Méretben és színben is szinte bármilyen helyiségbe passzol, pont ezért érdemes olyan szövetet és színt választani rá, ami igazán egyedivé varázsolja a City kanapéágyat.
A vendégágy kinyitását követően a háttámlákat is elrakhatod, hogy plusz fekvőfelületet nyerj a magasabb vendégek számára.

City kanapéágy

650 000 HUF-tól

Az egyik legkényelmesebb kanapé a Königs-Art kínálatában hova tovább még vendégággyá is alakítható.

Bérelhető: Nem
Raktáron: 0 DB
Rendelési idő: 6 hét
Szállítási idő: 6 hét
A kiválasztott termék végösszege: 650 000 HUF

Egyedi kérésed lenne? Hívj fel minket bátran és segítünk!

+36 23 418 200

Leírás:

Gyakori eset, hogy a vendégágyazható kanapék a szerkezet tulajdonságai miatt többet áldoznak az ülés kényelmének oltárán. A City kanapéágynál ez korántsem így van, mert a szerkezet mozgatása nem befolyásolja az ülőlapokat, teljesen függetlenül nyitható az ágy. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a City kanapé kényelme garantált, az ülőlap szivacsai dupla rugós alátámasztással készülnek. Hosszútávon is megőrzik formájukat, nem süppednek be az ülőelemek a mindennapos használattól sem.

A bútor elhelyezhetőségét tovább segíti, hogy a teljes mélysége csak 90 cm, így nem vesz el értékes területet a dolgozó- vagy a vendégszobából. A vendégágy akár két felnőtt számára is elegendő, 140x200 cm-es fekvőfelületet biztosít. Este az ágyazással sem kell sokat vesződni, 3 mozdulattal átalakítható a kanapéágy. A szivacsozott fekvőrész alatt további faléces ágyrácsok lapulnak.

A City kanapé szögletes formája a legideálisabb a színek kombinációjára, de az egyszínű kivételek kiegészítőkkel történő csinosítása is pofon egyszerű. Az elérhető szövet kínálatban csak könnyen tisztítható és vízlepergető kárpit található, megannyi színben. A kiírt br. 525.000 Forintos ár tartalmazza a vendégágy árát, illetve MagicHome és EasyClean szövetekre is érvényes.

Méretek: 200 cm széles, 90 cm mély és 85 cm magas.

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2022 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT