City kanapé sarokasztallal
NaN/6

City kanapé sarokasztallal

925 000 HUF-tól

Tágas nappalikba, mindennapos használatra készül a City sarokkanapé elévülhetetlen formával.

Bérelhető: Igen
Raktáron: 1 DB
Rendelési idő: 2-3 nap
Szállítási idő: 2-3 nap

Extra funkció: *

Elrendezés: *

Fejtámla:

A kiválasztott termék végösszege: 925 000 HUF

Egyedi kérésed lenne? Hívj fel minket bátran és segítünk!

+36 23 418 200

Leírás:

Nincs többé kihasználatlanul hagyott tér a nappalidban, se üres, funkció nélküli kanapé, ami feleslegesen sok helyet foglalna. A City sarokkanapé ötvözi a bútorgyártás 3 legfontosabb kritériumát: letisztult és hosszú távon is barátságos formával készül, a mindennapi használathoz elengedhetelen funkciókkal rendelhető, és kényelmes tartást ad derekadnak, illetve lábadnak, amikor csak helyet foglalsz benne.

A funkciók közül elsőre kiemelkedik a sarokba illesztett asztal. Értékes tárolót rejt, ahova eldughatsz olyan ritkán használt dolgokat, mint pl. a vendég ágynemű. Ha a napi munkavégzéshez szükséges a kanapé, akkor konnektor és kábel kivezetés is rendelhető a sarokrészhez. A kanapé végén az alacsonyan fekvő karfa remekül szolgál poharaknak tányéroknak, ugyanakkor az is hasznos tárolót rejt. 

A vendégek elszállásolása biztosan nem fog problémát okozni, mert a kanapé kérhető vendégágy funkcióval. A hosszabb oldalán, a 3-as egység alakítható át 145 x 200 centis fekvő résszé. 

A letisztult szögletes forma páratlan előnye, hogy bármilyen bevonóanyag jól áll rajta. Egyszerű kombinálni vagy akár egy színvilágból összeállítani a kárpitot. A mai modern könnyen tisztítható szövetek pedig garantálják, hogy 10 éven át ne legyen gondod a huzat minőségére. A csoki, kóla, vörösbor mind letakarítható egy nedves mikroszálas törlőkendővel a felületről úgy, hogy nem marad folt utána az üléseken. Ez annak köszönhető, hogy a szövet szálai közé kifejezetten lassan szivárog át a szennyeződés, ezért ha a baleset utáni percekben letakarítod, biztosan foltmentes marad a huzat.

A képen látható City kanapét egyedileg össze tudod állítani a számodra megfelelő anyag és szín kombinációban, a térbe illeszkedő méretben. A hazai gyártás egyedülálló előnye, hogy a bútor méretein módosíthatsz és személyre szabhatod az ülőgarnitúrát. 

Méret: a jelenlegi összeállítás 310 x 260 cm. Az ülések szélessége 65 cm, a mélysége 55 cm. Az ülésmagasság 45 cm.

Elem lista:

NaN/3
Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2021 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT