Manhattan franciaágy
NaN/9

Manhattan franciaágy

585 000 HUF-tól

Több mint 10 fokozatban állítható fejtámla pazar kényelmet teremtve ezzel. Az első közös éjszakátok után tudod, hogy jól döntöttél.

Bérelhető: 0
Raktáron: 0 DB
Rendelési idő: 8 hét
Szállítási idő: 8 hét
A kiválasztott termék végösszege: 585 000 HUF

Egyedi kérésed lenne? Hívj fel minket bátran és segítünk!

+36 23 418 200

Leírás:

Ki mondta, hogy a franciaágy csupán csak az alvásra jó? Válassz olyan ágyat, amiben egyszerre tudsz jót aludni, éjszakákat átbeszélgetni, olvasni, tévézni és még megannyi dolgot csinálni. A Manhattan ágy megteremti azt fokú kényelmet számodra, amiben neked elég csak hátradőlnöd és élvezned a jól megérdemelt pihenést. Az ágy átütő ereje a billenthető fejtámláknak köszönhető. Több mint 10 féle fokozatban tudod állítani a hátpárnákat, attól függően, hogy éppen akkor miként esik kézre neked. 

2 dolog teljesen egyértelmű a Manhattan franciaágy esetében. Az első, hogy te választhatod ki mekkora matracmérethez készítsék el az ágyat. Itt az összes standard méret szóba jöhet, de azon túl is rugalmasak a nagykanizsai szakemberek, akik készítik az ágyat. Elérhető akár 200x200-as Queen size méretben is. A másik betonbiztos tény, hogy a Königs-Art kínálatának bármelyik szövet vagy valódi bőr kárpitjából el tudják készíteni az ágyat. Tengernyi textília sorakozik a mintateremben, hogy kompromisszummentes legyen a hálószobádban uralkodó harmónia. Neked csak választanod kell egy számodra tetsző színt. A képeken látható hófehér valódi bőr, egy puha tapintású, könnyen hajlítható anyag, így a fejtámláknál is bírja hosszútávon az aktív igénybevételt.

Az ágyszerkezet a Manhattan típus esetében is tartalmazza a két oldalról nyíló ágyneműtartót. Az ágyrácsok a kívánt matracmérethez igazodnak, ráadásul rugalmas lécekkel készítik azokat. Az ágyrács gumitokban fekszik, így teljesen hangtalan az éjszaka során, ez sem fogja megzavarni álmaid.

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2021 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT