London franciaágy
NaN/9

London franciaágy

445 000 HUF-tól

Óriási előnye a London ágynak, hogy az elegáns steppelés bármilyen anyaggal jól mutat, ezért könnyedén beillesztheted meglévő hálószobád színvilágába.

Bérelhető: 0 db
Raktáron: 0 DB
Rendelési idő: 2-3 nap
Szállítási idő: 2-3 nap
A kiválasztott termék végösszege: 445 000 HUF

Egyedi kérésed lenne? Hívj fel minket bátran és segítünk!

+36 23 418 200

Leírás:

Szakíts az unalmas megoldásokkal és válassz olyan franciaágyat hálószobádba, ami minden téren segít a harmónia megteremtésében. A London ágy elegánsan steppelt fejtámlája megkönnyíti számodra további kiegészítők választását, mert a letisztult dísztűzése több formavilághoz is kiválóan passzol. Ehhez már csak egy olyan kárpitot kell a megfelelő színben kiválasztanod, ami összhangot kelt a térben. 

Ahogyan a képeken látható, választhatod az ágyat olyan lábvéggel, amely ugyancsak díszvarással készül. Ez az apró részlet kiemeli az ágy végpontjait és egységességet teremt a bútor mintázatában is. Szemből nézve ráadásul szépen takarja a matracot is, egy ágytakaróval teljes az összkép napközben is.

Annak érdekében, hogy minél inkább illeszkedhessen a hálószobába az ágy, többféle méret közül tudsz választani. Első lépése, hogy döntsd el mekkora fekvőfelület szükséges számodra. A standard 140/160/180 cm széles matracméretek mellett kérheted 200 x 200 cm Queen size-ban, de akár kisebb típusok is megoldhatóak. A következő szempont, amit érdemes figyelembe venni, hogy melyik mutat jobban Nálad? A fejtámla kérhető az ágykereten túlnyúló, illetve az ágykerettel egy vonalban véget érő változatban is. Nem csak a szélessége, de a fejtámla magassága is választható. A standard méret 95 cm, ehhez képest van +20 centivel magasabb is, amikor a támla plusz egy mintával többet mutat.

A matrac alatt 2 db ágyrács fekszik, amelyek rugalmas lécei gumitokban kerültek elhelyezésre, ezért minden esetben teljesen hangtalanok. A franciaágyak kerete lehetővé teszi, hogy ágyneműtartót alakítsanak ki benne a szakemberek. A mindennapokban hasznos kiegészítő, ahova pár mozdulattal eldughatod a nem használt takarókat.

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2021 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT