Bútor Blog

Ismerd meg a legújjabb trendeket egy bútorgyártó szemszögéből

Rendezd be a hálószobádat!

Rendezd be a hálószobádat!

Gyors ellenőrzőlista

Mielőtt a nyakadba vennéd a várost, ellenőrizd le otthon, hogy mekkora méret áll rendelkezésedre egy új ágy esetén. A legfontosabb, hogy a fejtámlával együtt az ágy hossza mekkora lehet, illetve milyen széles lehet a franciaágy fejvég része. Utána gondold végig, hogy mekkora matracot szeretnél. Ahhoz a mérethez 10-20 cm ágykeret még hozzá fog adódni, szóval meg kell győződnöd róla, hogy befér az új bútor a helyére. A közlekedő részre mindig nagy teret hagyj, a mindennapokban meghálálja a térérzeted, hogy nem zsúfoltad tele a szobát. Plusz egy tipp, hogy készíts fotót a szobádról, segíteni fog a színválasztásban.

Kerüld a színkavalkádot

A méretekkel a tarsolyodban már menetkész vagy! Szemezz az ágykínálatból, rágd végig, hogy melyik fazon és stílus az, ami a legközelebb áll hozzád. Apró változtatások könnyen kihatnak az összképre, gondolj itt a fejtámla méretére vagy magasságára. A neked tetsző franciaágyhoz úgy válassz színt, hogy a hálószobában az a legjobb, amikor 2 vagy 3 szín érvényesül. Meghatározó a falfelület és a méretéből kifolyólag az ágy. A padló tud markáns lenni, gondold végig, hogy szőnyeg lesz-e később a földön. Az ágynál anyaghasználat tekintetében szabad kezed van, mindegyiket egyszerűen tisztán lehet tartani, válaszd azt, amelyiknek a legjobb a tapintása és szövési struktúrája. 

Szánj rá időt

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a jó minőségű, és itt bizony nem elcsépelt szó a kényelmes matrac. Jóformán minden éjjel azon alszol, ezért tartsd tisztán és válassz olyan komfortot, amibe minden nap alig várod, hogy újfent ledőlhess. A belső szerkezet alapján megkülönböztethető a rugós és a habszivacsos matrac. A különböző rétegeknek hála más-más alváskomfortot nyújtanak. Ezért fontos, hogy az ágybetét kiválasztására mindig hagyj elég időt. Tölts el benne annyit, amennyi neked jól esik és legalább 5 különböző fekvőérzetet nyújtó betétet próbálj ki, hogy tudd és érezd a különbséget. 

Mi kell még?

Mostanra megvan a franciaágy, kerettel és fejtámlával. Azt ne felejtsd el megkérdezni, hogy az ágyhoz jár-e az ágyrács szerkezet. A Königs-Art ágyaiban ez alaptartozék, egyéb esetben ez a gyártótól függően változhat. Ezentúl választottál egy príma matracot is, amiben minden éjjel jó élmény az alvás. Akkor mi maradt? Gondold végig, hogy szoktál-e valamit az ágy mellett tartani. Mostanra a telefon állandó tartozék, de az “éjjeli víz” vagy egy könyv is helyet kaphat mellettünk. Ilyenkor érdemes egy stílusban passzoló éjjeliszekrényt is rendelni. Ez lehet egy merőben más forma és anyag használattal készülő darab. Vagy a másik oldal, amikor szépen kárpitozott, a franciaágy vonalaiba hibátlanul simuló szekrényt helyezel el a hálószobában.

Egy problémával kevesebb

Gratulálunk, ezeket a lépéseket követve sikeresen és ízlésesen felfrissítetted a hálószobádat. Ezek után minden reggeled során érezni fogod, hogy jól döntöttél, mert egy igényesen összeválogatott és általad berendezett szobában kelsz. Elégedettséggel indul minden napod, ami főleg ezekben az időkben egy nagy kincs.

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2022 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT