Bútor Blog

Ismerd meg a legújjabb trendeket egy bútorgyártó szemszögéből

Kanapé és franciaágy Karácsonyra!

Bútorok karácsonyi beérkezéssel

A tavalyi Karácsonyt magunk mögött tudva egy meghittebb és pihentetőbb időszakra számíthatunk. Remek alkalom a családdal összegyűlni, tartalmasan és együtt időt tölteni. A vendéglátói szerepkör bizony nem egyszerű ilyenkor, forgatag a konyhában, a nappaliba fát kell választani és el kell sietni mind az ajándékokat beszerezni, mind az élelmiszereket beraktározni.

Sokat számít a tartalmas időtöltés családon belül is.

Ezért azt javasoljuk, hogy dobd fel az idei hangulatot új berendezéssel, mutasd meg a barátoknak és a családnak a formába rázott elképzeléseid az otthonod kapcsán. A Königs-Art Stúdiónál november közepéig megrendelt új franciaágyad és kanapéd megérkezik az Ünnepi időszak előtt és nem kell attól félned, hogy két szék közé ülsz és félig üresen berendezett szobákban kell karácsonyoznod.

Arról sem csúsztál le, hogy egyedi igényeidre szabott bútor készüljön. A magyarországi gyártás és a folyamatos ellátási lánc gondoskodik arról, hogy semmi se állhasson útjába a készülő bútorodnak. Ilyen kihegyezett határidőknél mindig azokat az anyagainkat és bútorainkat ajánljuk, amelyek garantáltan megérkeznek és bizonyítottak az idő során, hogy jó választások.

A Königs-Art Stúdió mintatermében, amely a MaxCity Lakberendezési áruházban található, mindegyik bútordarabot ki tudod próbálni és saját kezűleg bizonyosodhatsz meg róla, hogy jó döntést hozol, ha a Königs-Art termékei mellett teszed le a voksod. 30 féle mintabútor segítségével és a szakértő munkatársak együttműködésével gyerekjáték egy olyan kanapé vagy franciaágy összeállítása, ami minden igényedet kielégíti.

Összefoglalásként azt kell észben tartanod, hogy november közepéig megrendelt bútorod megérkezik Karácsonyra, így az Új Évet is már felkészülten és tiszta lapokkal várhatod egy olyan környezetben, amelyben igazán önmagad lehetsz és feltöltődhetsz. Győződj meg a termékek magas minőségéről a saját szemeddel a Königs-Art Stúdió mintatermében. Addig is pedig a weboldal böngészésével inspirálódhatsz az elképzeléseidet illetően.

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2023 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT