Bútor Blog

Ismerd meg a legújjabb trendeket egy bútorgyártó szemszögéből

Ingyenes házhozszállítás

Ingyenes házhozszállítás

Házhozszállítás

2021 júliusától kezdve azzal emeljük szolgáltatásunk színvonalát, hogy Magyarország bármely területére ingyenesen kivisszük a Königs-Art Stúdióban megvásárolt termékeket. Ezek közé tartoznak a nagyméretű ülőgarnitúrák és franciaágyak is. Nincsen rejtett költség, nincsen súlykorlátozás vagy darabszámot érintő limit. 

Tegyük fel, hogy a Tiszántúlról kiválasztod azt a Königs-Art kanapét, ami nem csak méretben passzol, de kényelmes is és színben is megfelel, akkor sem kell horribilis szállítási díjakkal törődnöd. A bútor díjmentesen ott fog várni a házad előtt.

Szerelés

Lehetőséged van arra is, hogy a szállítók segítségét kérd a bútorok összeszereléséhez. Br. 5.000,- Ft-ért beviszik és a helyére illesztik a megvásárolt franciaágyad, kanapéd vagy asztalod. Akkor is él az ajánlat, hogyha emeletre kell felvinni a portékákat, olyankor br. 5.000,- Ft a beszerelés és további br. 2.000,- Ft emeletenként. A fuvarozók a becsomagolt elemeket aprólékosan és figyelmesen szállítják. Ennek köszönhetően nem fognak sem az otthonodban sem az új bútorban kárt tenni.

Példa

Játszunk el a gondolattal: Veszel egy Díva franciaágyat, kiválasztod a méretet és a színt. Az is megvan már, hogy 6 héten belül mikorra készül az egyedi bútordarab. Az ágy ára ágyneműtartóval és az ágyrácsokkal br. 500.000,- Ft. Ezért az összegért elviszik oda ahol laksz. 

A franciaágy a szállítás során 3 nagyobb elemből áll. Ha nem akarsz vacakolni az összeszereléssel, és a példa kedvéért a 2. emeleten laksz akkor az ára a szerelésnek a következő: br. 4.000,- Ft-ért felment az emeletre (2.000,- Ft emeletenként) és további br. 5.000,- Ft a beszerelés.

Így tehát br. 509.000,- Ft-ért van egy gyönyörű ágyad, amit a Te kéréseid által készítettek el és még a fejedet sem kellett törnöd, hogy miként kerül a helyére. Az egyetlen dolgod, hogy nyisd ki az ajtót a szállítók számára és mutasd meg, hova kéred az ágyat ;) Ráadásként a fuvarozók a csomagolóanyagokat is elhozzák magukkal újrahasznosításra, nem kell vesződnöd azzal, hogy miként suvasztod be az otthoni szemetesbe.

Összefoglalás

Lényegében minden a Königs-Art Stúdiónál vásárolt terméket ingyen kivisznek az áruszállítók az otthonodhoz. A szerelés feláras, és az is, ha emeletre kell felvinni. Ha állod a díját, akkor neked már csak az marad hátra, hogy miután végeznek élvezd a kényelmet és a döntésed gyümölcsét.

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2023 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT