Bútor Blog

Ismerd meg a legújjabb trendeket egy bútorgyártó szemszögéből

Hívd házhoz a bemutatótermet!

Házhoz megy a mintaterem!

Rendkívül frusztráló és kellemetlen, ha az újonnan felújított vagy megvásárolt ingatlant nem tudod berendezni, mert nem jönnek meg a kiválasztott bútorok. Az ülőgarnitúrákat, matracokat, székeket érdemes mindig élőben kipróbálni és megnézni, ezzel elkerülve a kínos helyzeteket, hogy valamelyik bútordarab kényelmetlen. Azért, hogy ne csússz ki az idődből, a Königs-Art Stúdió teljes kínálatából a Neked tetsző bútordarabokat házhoz rendelheted, hogy ki tudd próbálni. 

Hogyan néz ki ez gyakorlatban? A Königs-Art Stúdió munkatársai a korlátozás időszaka alatt is tovább dolgoznak, az üzletben az ügyfélszolgálat zavartalanul működik telefonon és e-mailen keresztül. A bútorszállítók tevékenysége szabadon folytatódhat. Lebontottuk 3 lépésre, hogyan zajlik a folyamat:

1. Válaszd ki a termék típusát

Böngészd végig a www.konigs-art.hu honlapot és nézd meg, melyik termék tetszik neked. A mintateremben mindegyik kanapéból, ágyból, matracból van kiállítva, amelyik fent van a honlapon. A szállítók ezeket felhelyezik a képen látható tiszta, karbantartott teherautók egyikére és házhoz mennek a mintadarabbal.

2. Foglalj időpontot

Hívd fel a +36 23 418 200 vagy a +36 30 339 1665-ös telefonszámot az azonnali időpontfoglaláshoz. Amennyiben kényelmesebb számodra e-mailen keresztül intézni, akkor írj levelet az info@konigs-art.hu címre. Mondd meg, hogy számodra melyik időpont az ideális, és a Königs-Art Stúdió munkatársai leszervezik számodra a bemutatót.

3. Élvezd az egyedülálló kiszolgálást otthon

Megvan az időpontod és megvan a választott termék. Amikor a teherautó begördül a házad elé, neked nincs más dolgod, mint helyet foglalnod és kényelembe helyezned magad. Ha meggyőzött Téged, amit látsz, akkor nyugodt szívvel indíthatod el a rendelési folyamatot és biztosan olyan terméket kapsz, amilyet választottál, nincsenek rejtett buktatók. A Königs-Art Stúdió tervezési munkatársa is a helyszínen lesz, akivel ki tudod választani a megfelelő színt és kárpitot a mellékelt mintákból. Amennyiben szükséges, a méretek letisztázásában is segítséget tud nyújtani.

Mennyibe fog ez kerülni?

A Königs-Art Stúdiónál mindenki tisztában van vele, hogy egyedileg készített, magas árkategóriájú bútort rizikós online, próba nélkül megrendelni. Ez az opció azt segíti, hogy felelős és jó döntést hozhass. Ahogyan a mintateremben sem kell fizetned azért, hogy kipróbálsz valamit, úgy a korlátozások ideje alatt sem kell fizetned azért, hogy házhozvisszük Neked a választott termékeket Budapesten és az agglomerációban. Vidéki cím esetén egyedi díjszabás alapján dönthetsz a lehetőség mellett.

Ha további kérdésed van még, keresd a munkatársakat bizalommal a megadott elérhetőségeken:

Telefon: +36 23 418 200; +36 30 339 1665

E-mail: info@konigs-art.hu; konigsartbutor@gmail.com

Honlap: www.konigs-art.hu

Üdvözlettel,
A Königs-Art csapata

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2022 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT