Bútor Blog

Ismerd meg a legújjabb trendeket egy bútorgyártó szemszögéből

Most ajándékkal készülünk az ágy és matrac vásárlás mellé

Most ajándékkal készülünk az ágy és matrac vásárlás mellé

Éppen elég nehéz feladat ízlésesen berendezni az új otthonod vagy kézben tartanod a felújítás menetét, és még az árakkal is zsonglőrködni, hogy beleférj a tervezett büdzsébe. Hadd segítsünk Neked! Vedd meg az év elején az új ágyadat vagy matracodat és mi 10% kedvezménnyel honoráljuk a döntésed! Ha az ágyat és a matracot egyszerre rendeled meg, akkor ajándékba adunk a vásárlás mellé egy Nespresso Limited Edition Vertuo kávégépet is! 

Csak olvass tovább és eláruljuk miként vehető igénybe a kedvezmény. Tudjuk, hogy nem két napra veszel új hálószoba bútort és a döntésed előtt szeretnéd jobban körüljárni a témát. Ebben tudunk segíteni a Königs-Art mintatermében, ahol van lehetőséged személyesen is megnézni az ágyakat és kipróbálni a matracokat. A szakértő munkatársaink végig vezetnek a szövet és szín választás folyamatán. Mindemellett a méretre gyártott bútorok esetében lehetőség nyílik a hálószobád adottságaihoz igazítani az ágyakat és fejtámlákat.

14 különböző fejvég típus közül tudsz választani a showroomban!

Manapság nagyobb mértékű beruházást jelent egy tartós ágy és egy igazán kényelmes matrac, ami hosszú távon is az egészséged szolgálja és megfelelően támasztja alá a gerinced. Szeretnénk értékelni itt a Königs-Artnál az elköteleződésed, ezért 2023. február 15-ig 10% kedvezményt adunk az ágy és a matrac árából is. Rövid távon segítjük a pénztárcád, távlati viszonyban pedig esztétikus hálószobád és 10 év garanciával ellátott matracod lesz. Ha egyszerre vágsz bele és együtt rendeled meg az új ágyadat és matracod, akkor ajándékba még egy Nespresso Limited Edition Vertuo kávéfőző gépet adunk! Így nem csak a matracod fog gondoskodni az energikusan induló reggelekről, hanem egy csésze kávé is mindig ott lehet a kezed ügyében.

Rendeld meg bármelyik ágyunkat matraccal együtt és megajándékozunk a reggeli kávé élmény egyik legfontosabb alkotóelemével.

A kedvezmény igénybevételéhez gyere be a Königs-Art Stúdió mintatermébe. A MaxCityben található showroomban válaszd ki melyik designt szeretnéd az ágyból és nézd ki milyen színben készítsék el neked. Következő lépésként a matracok kipróbálása jön, ahol az igényeidhez tudunk ajánlani megfelelő komfortot és matrac összetételt. A rendelés során levonjuk a 10% csomagkedvezményt és már az üzletben át tudjuk adni az új Nespresso kávéfőzőt. A 6 hetes gyártási időt követően a szállítóink házhoz viszik a bútorokat és a helyszínen összeszerelik azokat.

További kérdés esetén eléred munkatársunk a +36 23 418 200 telefonszámon vagy az info@konigs-art.hu e-mail címen.

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2023 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT