Bútor Blog

Ismerd meg a legújjabb trendeket egy bútorgyártó szemszögéből

Várd felkészülten az idei Húsvétot

Várd felkészülten az idei Húsvétot

Az idei Húsvét során mindannyiunknak jól fog esni az a néhány nap kikapcsolódás. Együtt lesz a család, a locsoláskor pedig a barátok is tiszteletüket teszik. A vödör vizes locsolást nem a házban szokták elkövetni a lányok ellen, de ha mégis, akkor különösen kapóra jön a vízlepergető huzat ;) 

Megfigyelted már Te is, hogy a Húsvét ugyancsak 3-4 napos ünnep, mint a Karácsony, mégis mennyivel lazábban áll hozzá mindenki? Lehet a jó idő teszi vagy az, hogy nem kell annyi ajándékért elszaladni előtte. Elég egy finom ebéddel vagy vacsorával vendégül látni a családot és a barátokat. Sokkal gyakoribb az is, hogy valaki ott ragad éjszakára egy kis italozásra és éjszakába nyúló beszélgetésre.

Húsvéti dekorációval igazán megadhatod a módját.

Mindezek egybe is esnek a tavaszi nagytakarítással, amikor a megfáradt tél piszkától megszabadítjuk az otthonunkat. Gyakori, hogy festéssel egy-egy gyors renoválással vágnak neki a tavaszi időszaknak. Egy festés során remekül fel lehet rázni a teret és apropót kínál a kanapé cseréjére is. Ha Te is hasonló cipőben jársz és épp kanapé vásárlás előtt állsz, nem kell csüggedned! 

A Königs-Art Stúdió kínálatában szereplő termékek mindegyike elkészül 6 héten belül, így a március 7 és március 13 között megrendelt hazai gyártású kanapék garantáltan megérkeznek hozzád Húsvét előtt. Az egyedi gyártásnál ki tudod választani a szövetet és a kárpit színét is. 

Töltődj fel a családoddal együtt az otthon melegében.

Látogass el a Königs-Art Stúdió mintatermébe és próbáld ki élőben is a bútorok kényelmét. A segítőkész szakemberek segítenek a kanapé bemutatásában és a méretek összeállításában is. További kérdés esetén a +36 23 418 200 telefonszámon és az info@konigs-art.hu e-mail címen is kapcsolatba léphetsz velük.

Max City
Aqua Clean
Elaston
ETAP Sofa
Magic Home
Quick Clean
Königs-Art Stúdió Kft.

Hírlevél feliratkozás - Maradj képben

Légy naprakész, tudd meg a legértékesebb információkat azonnal.

Königs-Art Mintaterem MaxCity

Nézd végig a teljes kanapé és franciaágy kínálatot a mintateremben.

2045 Törökbálint, Tópark utca 1/A fszt. 27-es üzlet

Nyitvatartás: H-SZ: 10-20h V:10-19h

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 619 6075

Email:info@konigs-art.hu

Königs-Art Ágystúdió Budapest

A bemutatótermünk jelenleg felújítás alatt áll, hamarosan nyitunk. Addig a MaxCityben körbe tudsz nézni nálunk.

1215 Budapest, Ady Endre út 112/B

Telefon:+36 23 418 200

Mobil:+36 30 371 4901

Email:info@konigs-art.hu

Bemutatkozás

A Königs-Art nagykanizsai bútoripari tradíciók mentén, egyedi készítésű termékeket kínál. 1999 óta azon dolgozik a cég, hogy vásárlói a lehető legideálisabb megoldást választhassák otthonukba. A Königs-Art csapatának első számú célja, hogy az elkészült produktummal maradéktalanul elégedettek legyenek ügyfelei, ezért rugalmasan állnak minden megkereséshez.

Copyright 1999-2022 Königs-Art Stúdió Kft Minden jog fenntartva A fejlesztés és design: Elit IT