Hírek/Események
Fotózás utáni ágyak kiárusítása
Néhány ágyunkat azért gyártottunk, hogy termékfotókat készíthessünk róluk. Most, hogy feladatukat teljesítették akciós áron tudjuk Önöknek értékesíteni.tovább a cikkhez
Új bútoröltöztető program!
Sokan vannak, akik nehezen tudják elképzelni leendő kanapéjukat más szövettel, mint a kiállított mintadarab, mégsem akarnak lemondani a több száz szín közül történő választás lehetőségéről.tovább a cikkhez
Szövetek házikedvencekkel élőknek!
Azt, hogy mennyi munkát jelent a családtagnak számító kutyus vagy cica után tisztán tartani a lakást, csak az tudja, aki együtt él velük. Szerencsére mostantól legalább a kanapé miatt nem kell aggódni.tovább a cikkhez
tovább a cikkhez Még több hír/esemény
Mintaterem elérhetőség
Cím: Königs-Art Bútor mintaterem. MAX City földszint 27. üzlet
Telefon: +36 23 418-200
Fax:
Mobil: +36 30 619-6075
További elérhetőségek
Masaru Emoto

"Sohasem lelhetünk rá az igazi boldogságra, amíg nem válunk eggyé a korlátlan létezéssel, ehhez pedig magasabb szintre kell emelnünk tudatosságunkat"

További idézetek

Termékeink

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Solo MAX
72.600,- Ft-tól

Karfás Babzsákfotel, amelynél két külön rekesz biztosítja a karfa keménységét és ezáltal könnyebben ki lehet szállni a fotelből.
Tini
42.300,- Ft-tól

Kamaszoknak tökéletes méretű babzsák. Ülni, feküdni, tanulni, egyaránt remek rajta. Ha elfekteted, még a barátod is melléd kuporodhat.
Trapéz Solo
69.900,- Ft-tól

Karfái, fejtámlája és megfelelő szélessége a maximális kényelmet biztosítja. Méretei miatt magas embereknek is kiváló és nincs az az érzésünk, hogy a földön ülünk, mert az ülés magassága 45 cm-
Sydney III.
345.000,- Ft-tól

Letisztult vonalvezetés, finoman ívelt karfák, elegáns, de nem hivalkodó megjelenés. Sydney bútorunk a legkönnyebben variálható modell, széles elemválasztékkal.
Neo kanapé
185.600,- Ft-tól

Bőr 3 személyes kanapé
Neo II.
333.300,- Ft-tól

Kis méretek és egyszerű, egyenes formavilág. Ez a komplex kis bútor mégis mindent tud, amit nagyobbra nőt társai. Ki gondolná, hogy ággyá alakítható és még ágyneműtartója is van?
Sydney I.
428.300,- Ft-tól

Letisztult vonalvezetés, finoman ívelt karfák, elegáns, de nem hivalkodó megjelenés. Sydney bútorunk a legkönnyebben variálható modell, széles elemválasztékkal.
City
424.600,- Ft-tól

Letisztult, egyenes vonalvezetés, hagyományos ülésmélység, tetszőlegesen áthelyezhető fejtámla jellemzi. Ágyazható kivitel is rendelhető!
Springfield
215.900,- Ft-tól

Romantikus kanapé klasszikus vagy modern huzattal.
Toledo
416.800,- Ft-tól

Személyre szabva
A földön ahány ember, annyi lélek, a tökéletesedés útját járjuk... azaz ahány ember annyiféle igény, akkor miért is lennének az ülőgarnitúráink egyformák? Ebben segítünk vásárlóinknak: az általunk gyártott termékeket otthonaik méretéhez igazítjuk, széles kárpit választékunkban bárki megtalálhatja a kedvére valót, ha mégsem, akkor hozott szövettel is elkészítjük a kiválasztott kanapét. Sőt egyedi igények megvalósítását is vállaljuk.
Sydney ottomán
Ágyazható kivitelben és lomtár funkcióval is rendelhető!
Férfias hálószobák
A férfiaknak szánt bútorok általában karakteres, erőteljes darabok, melyeknél a funkció és a kényelem talán a legfontosabb szempont.
1 2 3 4 5 6 7 8 9